Sobre el MLC d'EE

El Mapa Literari Català (MLC) d'EspaisEscrits és una aplicació web que permet consultar diferents punts de la geografia mundial amb textos de la literatura catalana associats.

L'MLC conté un miler de fragments d’obres literàries, acompanyats d’un important contingut multimèdia, amb fotografies, vídeos i locucions dels textos. Igualment, l'MLC ofereix la possibilitat de recórrer rutes literàries, tant virtuals com practicables, aquestes darreres teniu la possibilitat de descarregar arxius GPS del traçat i una Guia imprimible amb els continguts de l’itinerari.

L'MLC d'EE és la darrera versió d’un projecte de cartografia literària que va néixer l’any 2006, construït i desenvolupat per l’associació Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català, entitat formada per més de 50 institucions repartides pel territori lingüístic català. Amb aquest nou projecte Espais Escrits expressa la voluntat de dinamitzar el coneixement de la literatura catalana a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Per a una millor visualització es recomana utilitzar navegadors moderns.